• Webs Municipals  

Inici Notícies Daniel Pérez, nou cap d’infermeria de l’Hospital Comarcal d’Amposta.

Daniel Pérez, nou cap d’infermeria de l’Hospital Comarcal d’Amposta.

Un dels principals objectius del nou director de l’àrea és potenciar la seguretat i la humanització en l’atenció a les persones

publicat el 01/12/2022

Daniel Pérez, nou cap d’infermeria de l’Hospital Comarcal d’Amposta.

Daniel Pérez Soriano de 51 anys nascut a Barcelona i resident a l’Ampolla és el nou responsable d’infermeria del l’HCA. El nou cap és màster en direcció d’hospitals i empreses sanitàries així com màster en gestió sanitària. Pérez es també expert en l’àmbit de l’organització hospitalària i en gestió al pacient entre altres títols relacionats en el mon sanitari.

Els principals objectius del nou responsable d’infermeria es implantar un model d’atenció en cures adaptat a les necessitàs actuals dels i les pacients i dels i les professionals, també incorporar la metodologia per a la millora en l’àmbit de les cures d’infermeria i potenciar al seguretat el pacient i la humanització com ha eixos transversals en l’atenció a les persones.

 Fins arribar a l’hospital d’Amposta ha estat desenvolupant càrrecs de comandament en hospitals com la Vall d’Hebron, Hospital Asil de Granollers i l’Hospital Sant Rafel de Barcelona havent treballat des de l’any 2020 con a director d’organització del departament de salut de la regió sanitària de les Terres de l’Ebre.

Daniel Pérez també ha estat professor col,col·laborador en graus d’infermeria i fisioteràpia així com de gestió al pacient a la Universitat Ramon Llull , Blanquerna, la Universitat Autònoma de Barcelona la Universitat Internacional de Catalunya i al campus Sant Joan de Deu . Actualment treballa també com ha professor associat del grau d’infermeria al campus de la URV Terres de l’Ebre.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies