publicat el 24/10/2024
Avui, amb Gerard Fabregat, hem tingut una sessió plena de humor i bon rotllo, parlant de tot una mica, però amb especial atenció a la cuina de temporada!
🎃🍂 Recepta estrella del dia? 🍽️
👉 Carbassa amb nous i brie
🧀🌰 El nostre xef ha compartit una recepta deliciosa i fàcil de preparar, ideal per aprofitar la tardor: 🔸 Una carbassa tendra al forn amb un toc cruixent de nous i la suavitat cremosa del brie. Un plat per sorprendre els teus convidats i gaudir dels sabors de la temporada!
🍁🎃 A més, amb el seu estil divertit i desenfadat, Gerard ens ha donat uns trucs infal·libles per aconseguir que aquesta recepta sigui un èxit total! Si vols aprendre a cuinar amb un somriure i menjar com un rei... IFRIT és el teu lloc!
AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies