publicat el 14/05/2025
🍽️ La Cuina en Construcció amb Gerard Fabregat: Humor i Sabors! 😂
Avui a @ampostaradio, la cuina s’ha convertit en un xou imprevisible! Amb en Gerard Fabregat al capdavant, hem parlat de tot una mica: des de la nova moda dels aliments proteics (són realment saludables o només màrqueting?) fins a la nova normativa de l’ou a Espanya (sí, ara tenim ous amb noms més llargs que una recepta!).
🌱 Canvi climàtic i aliments: També hem reflexionat sobre com la calor i la sequera estan afectant els cultius mundials. Com ens afectarà la cuina de futur? 🍅
🍳 Recepta del dia: Espàrrecs blancs de Navarra amb sobrassada i formatge català de pasta tova! Una combinació explosiva que només Gerard podria convertir en poesia culinària!
😂 I per si no fos prou, les anècdotes de Gerard ens han fet plorar de riure... i de tallar ceba! No et perdis el programa d’avui per veure com acaba aquest despropòsit deliciós!
#LaCuinaEnConstrucció #AmpostaRàdio #GerardFabregat #HumorACuina #ReceptesAmbGràcia #EbreEnPodcast #AlimentsProteics #CanviClimàticICuina #CuinaAmbHumor
AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies