• Webs Municipals  

Inici Vídeos La Cuina en Construcció amb Gerard Fabregat: cuina, ciència i molta bogeria!

La Cuina en Construcció amb Gerard Fabregat: cuina, ciència i molta bogeria!

publicat el 21/05/2025

La Cuina en Construcció amb Gerard Fabregat: cuina, ciència i molta bogeria!

🍽️🔥 La Cuina en Construcció amb Gerard Fabregat: cuina, ciència i molta bogeria! 🎙️😄


Avui a @ampostaradio, el xef més irreverent de les ones, Gerard Fabregat, ens ha portat un menú d’allò més complet i surrealista:


🥦 Envellir bé després dels 40?

Sí, i tot gràcies als carbohidrats bons! Gerard ens explica com la fibra pot ser la millor antiarrugues del segle XXI... sempre que vingui dins d’un bon plat de llegums!


🧫 Microbioma intestinal i proteïnes:

Gerard s’endinsa al món microscòpic i ens revela com les proteïnes (sobretot les vegetals) poden fer ballar la flora intestinal més que una jota!


🎓 Talents Martiko 2025:

Crida a tots els cuiners joves! Hi ha concurs amb foie gras, peix fumat... i ganes de brillar. I sí, Gerard diu que ell s’hi presentaria, però ja li fa mandra escriure la recepta. 😂


🐟 Recepta estrella:

Llom de llúç amb gaspatxo suau i cireres macerades. Un plat tan refinat que fa plorar de gust i tan fresc que sembla que t’has banyat al Delta.


🎙️ Entre bromes, sabers, receptes i desastres domèstics, el programa d’avui ha estat una delícia... i una mica un caos, com sempre!

#LaCuinaEnConstrucció #GerardFabregat #AmpostaRàdio #HumorGastronòmic #MicrobiomaFoodie #ReceptesAmbRitme #EbreEnPodcast #CuinaBoja #CuinaAmbCiència #TalentsMartiko2025

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies