publicat el 07/05/2025
Avui a la secció de cuina de @ampostaradio, el nostre mestre culinari Gerard Fabregat ens porta una recepta que sembla una obra d’art... i no, no estem parlant d’un quadre de Pollock! 🎨🥔
Patates tricolors amb crema de formatge, pebrot morró i alfàbrega. Un plat que et fa sentir un xef de Michelin... o potser només un artista de les patates! 😅
I parlant de Michelin... Sabies que Màlaga serà l’escenari de la gala de la Guia Michelin 2026? A veure si Gerard també hi porta les seves patates tricolors! 🚀
Per cert, si ets dels que pensa que la patata té més colors que la teva dieta, alerta amb els ultraprocessats! Un nou estudi diu que abusar d’ells pot fer que la teva vida sigui més curta que la cocció d’aquestes patates! 🥴
🍽️ Si vols saber més sobre aquesta recepta o escoltar les reflexions culinàries (i les bromes!) de Gerard, no et perdis el programa d’avui!
#CuinaAmbHumor #AmpostaRàdio #GerardFabregat #PatatesTricolors #GastronomiaAmbSabor #MenjarAmbAlegria #EbreEnPodcast #HumorCulinari #CuinaCreativa
AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies