• Webs Municipals  

Inici Notícies Una cinquantena d’alumnes d’ESO d’Amposta participaran en la neteja de la platja dels Eucaliptus

Una cinquantena d’alumnes d’ESO d’Amposta participaran en la neteja de la platja dels Eucaliptus

La jornada de recollida de residus s’emmarca dins de la iniciativa Let’s Clean Up Europe que es celebra simultàniament a les illes Balears i Occitània

publicat el 22/09/2023

Una cinquantena d’alumnes d’ESO d’Amposta participaran en la neteja de la platja dels Eucaliptus

Una cinquantena d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de Tecnificació d’Amposta participaran divendres en una jornada de neteja al Parc Natural del Delta de l’Ebre, organitzada per la Comissió de Desenvolupament Sostenible de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i l’Agència de Residus de Catalunya. La jornada s’emmarca dins de la iniciativa Let’s Clean Up Europe i es celebra simultàniament a espais naturals protegits de les Illes Balears i Occitània.

Al delta de l’Ebre la jornada tindrà lloc a la platja dels Eucaliptus i es focalitzarà sobretot en la recollida de burilles i el seu impacte negatiu sobre el medi natural. La brossa marina és un problema creixent a escala mundial i representa una amenaça per a la fauna, els ecosistemes i per a la nostra salut. Actualment, ja afecta als serveis que els ecosistemes aporten al benestar humà i origina impactes socioeconòmics negatius sobre sectors vitals com la pesca, l’aqüicultura, el turisme i la navegació.

A la jornada hi assistiran el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Marc Vilahur, el director del Parc Natural del Delta de l’Ebre, Francesc Vidal, el director dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jesús Gómez, el cap de Prevenció Eficiència dels Recursos de l’Agència de Residus de Catalunya, Alfred Vara, el responsable de projectes de Medi ambient, Clima i Energia de l’Euroregió, Joan Lloret, i Taha Zitan Echcharif de l’Assemblea Euroregional de Joves.


AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies