• Webs Municipals  

Inici Vídeos Centenari de Vicent Andrés Estellés: Homenatge al Poeta del Poble amb Fuensanta López

Centenari de Vicent Andrés Estellés: Homenatge al Poeta del Poble amb Fuensanta López

publicat el 11/06/2024

Centenari de Vicent Andrés Estellés: Homenatge al Poeta del Poble amb Fuensanta López

Avui a la secció de Medio Pan y un Libro, Fuensanta López ens porta un homenatge molt especial en motiu del centenari del naixement del poeta valencià Vicent Andrés Estellés.

📚 Vicent Andrés Estellés: El Poeta del Poble Fuensanta ens parlarà de la vida i obra d’Estellés, un dels poetes més influents i estimats de la literatura catalana. Estellés, conegut per la seva veu potent i compromesa, va saber capturar com ningú els sentiments, les lluites i les esperances del seu poble. Amb un estil directe i apassionat, els seus poemes continuen sent una inspiració per a moltes generacions.

🌟 El Llegat d’Estellés Durant el programa, Fuensanta destacarà algunes de les obres més emblemàtiques d’Estellés, com "Coral romput", "Llibre de meravelles", i "Les pedres de l’àmfora". També es parlarà de l’impacte de la seva poesia en la cultura valenciana i catalana, i com ha estat capaç de transcendir les fronteres del temps i l’espai.

🎤 Lectura de Poemes Per fer l’homenatge encara més especial, Fuensanta farà una lectura de diversos poemes d’Estellés, donant vida a les paraules del poeta i permetent-nos gaudir de la seva poesia en tota la seva esplendor.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies