Inici Vídeos Avui, a la secció més desenfrenada i saborosa de la ràdio hem estat repartint veritats com ganivets esmolats.
publicat el 02/04/2025
LA CUINA MÉS BOJA AMB EL XEF D’IFRIT
Avui, a la secció més desenfrenada i saborosa de la ràdio, hem tingut al gran xef Gerard Fabregat d’Ifrit, repartint veritats com ganivets esmolats. 🧄🍖
🦐 Com saber si un marisc està en mal estat? No et fiïs del nas… Gerard ens dona les pistes reals per evitar un disgust a la panxa (i a la butxaca).
🤑 L’angula: sobrevalorada? El nostre xef ho té clar: 1.500€ el quilo i ni tan sols crux! Una reflexió entre oli, tradició i postureig gastronòmic.
🦌 I atenció… hem cuinat JABALÍ! Sí, sí… Un plat salvatge, intens i ple de sabor com la secció mateixa. Amb herbes aromàtiques, forn lent i una salsa que et fa cantar l’"Aleluya".
Cada setmana, a Amposta Ràdio, la cuina no és només cuinar… és viure, riure i cremar-ho tot... amb estil.
#AmpostaRàdio #LaCuinaDelBoig #ChefIfrit #GerardFabregat #Marisc #Angula #CuinaSalvatge #Jabalí #ReceptesSalvatges #CuinaAmbCaràcter #CulturaGastronòmica #CuinaEbrenca #XefIrònic #CuinaSenseFiltres
AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies