Inici Vídeos ARROSSOS AMB ARSÈNIC, ALVOCATS AMB DNI I VINS TÒXICS: LA CUINA DE L’APOCALIPSI AMB HUMOR!
publicat el 30/04/2025
Si pensaves que l’alvocat era "healthy", l’arròs l’aliment més segur del món i el vi europeu la beguda dels déus… seu i respira.
Avui amb el xef de l’Irritable Ifrit, GERARD FABREGAT, hem cuinat una sessió de gastro-realitats que et faran repensar què tens al plat:
1. L’arròs amb "sorpresa" d’arsènic:
Degut al canvi climàtic i l’augment de CO₂, l’arròs comença a absorbir més arsènic que un thriller polític. Solució? Rentar-lo com si fossis obsedit i bullir-lo com si fos pasta.
2. L’alvocat de Canàries obté l’IGP:
Ara sí, l’alvocat "té papers". El seu sabor, textura i pedigrí subtropical el fan un must gastronòmic (però no oblidem el seu consum hídrico).
3. El vi contaminat amb químics eterns:
Sí, amics, ni el vi ecològic s’escapa dels PFAS i l’àcid trifluoroacètic (TFA). Bon profit!
I per no acabar plorant entre titulars, el Gerard ens ha cuinat una recepta deliciosa i senzilla:
CREMA DE CARABASSÓ AMB MEL DE ROMER I MATÓ
Una delícia suau, cremosa, i amb aquell puntet dolç que necessites després d’un monogràfic de catàstrofes alimentàries.
Consell del dia: Si el teu arròs brilla massa… potser no és pel rentat!
#AmpostaRàdio #CuinaBoja #ChefGerard #IfritKitchen #ArsènicGourmet #AvocatAmbIGP #ViTòxic #MenjaAmbCap #CremaDeCarabassó #SandraNavóNoVinguisAvui
AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies