• Webs Municipals  

Inici Notícies Amposta se suma a l’acció pels drets humans d’encesa de llum des de torres i talaiots costaners

Amposta se suma a l’acció pels drets humans d’encesa de llum des de torres i talaiots costaners

Serà dissabte 15 de gener a la Torre de la Carrova

publicat el 12/01/2022

Amposta se suma a l’acció pels drets humans d’encesa de llum des de torres i talaiots costaners


Amposta se sumarà enguany, per primer cop, a la acció ’Torres, Talaies i Talaiots de la Mediterrània. Un cant pels drets humans’, una acció coordinada a Catalunya per l’Institut Ramon Muntaner, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, i que s’estén per diferents territoris de la Mediterrània (Catalunya, País Valencià, illes Balears, Marroc, Tunísia i el Líban). L’acció consisteix en una encesa de pots de fum i bengales des de torres i talaiots costaners, a més de la lectura d’un manifest, com a acte simbòlic de reivindicació dels drets humans.

Enguany, la jornada serà aquest dissabte 15 de gener. A Amposta, se celebrarà a la Torre de la Carrova, a partir de les 12 del migdia. A les 12.45 hi haurà la lectura del manifest, que enguany és de Maria del Mar Bonet. Tot seguit, a les 13h, hi ha prevista l’encesa de fum i a les 13.15, el Cant Viatge a Ítaca. L’activitat es reprendrà a la tarda amb una nova lectura del manifest a les 18h. i ’encesa de bengales a les 18.15h.
 
 
 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies