• Webs Municipals  

Inici Notícies Amposta reconeixerà la tasca dels docents jubilats en la tercera gala de l’Educació

Amposta reconeixerà la tasca dels docents jubilats en la tercera gala de l’Educació

També es reconeixeran els millors expedients de Formació Professional, Grau i Màster que s’han presentat als ajuts als estudis

publicat el 09/12/2022

Amposta reconeixerà la tasca dels docents jubilats en la tercera gala de l’Educació

Una trentena de mestres i professors jubilats durant els cursos 2019-2020, 2020-2021 i 2021-2022 seran reconeguts, el proper divendres 9 de desembre a l’auditori municipal, en el marc de la tercera Gala de l’Educació d’Amposta, que arriba després que la pandèmia haja impossibilitat organitzar-la els dos últims anys. És per això que enguany, de forma especial, es reconeixeran els professors i mestres jubilats durant els tres últims cursos.

Enguany, per primer cop, també es reconeixeran els millors expedients de Formació Professional, Grau i Màster de tots els que s’han presentat als ajuts als estudis dels últims dos cursos. Es donaran tant reconeixement a les tres millors notes mitjanes així com aquells tres expedient que tenen més matrícules d’honor. Una altra de les novetats serà el reconeixement als centres educatius que compleixin 25 i 50 anys.

Finalment, en el marc de la Gala de l’Educació també hi haurà la presentació dels guanyadors i accèssits del Premis de Treballs de Recerca de Batxillerats dels cursos 2020-2021 i 2021-2022.
AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies