• Webs Municipals  

Inici Notícies Amposta reactiva les rutes saludables per a la gent gran

Amposta reactiva les rutes saludables per a la gent gran

Després d’una trobada de diagnosi al juny, el Pla d’Envelliment Actiu treballa per senyalitzar rutes saludables per a majors de 65 anys

publicat el 09/07/2024

Amposta reactiva les rutes saludables per a la gent granDefinir circuits urbans que serveixin de rutes saludables per a la gent gran. Aquest és un dels objectius amb els que està treballant actualment el Pla d’Envelliment Actiu de la Ciutat amb l’ERA Comunalitat Amposta. Es per això que a mitjans juny es va organitzar una trobada on prop de 120 persones majors de 65 anys van aplegar-se al Casal Cívic Ruiz Salgado, juntament amb professionals del grup motor del Pla d’Envelliment Actiu, de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Amposta i de l’ERA, per participar en una caminada de tres rutes a peu pels carrers d’Amposta.

Ho van fer repartits en distàncies d’un, dos i cinc quilòmetres, adaptades als diferents nivells de mobilitat dels participants, després d’uns exercicis d’escalfament previs. Les rutes es van iniciar en aquest mateix punt, i van estar conduïdes per dos fisioterapeutes del CAP, l’ERA i una tallerista del Casal Cívic. La jornada va cloure amb un esmorzar saludable preparat pel Mercat Municipal per a tots els participants. Amb la informació recollida, es definiran les rutes perquè la gent gran –o qui vulgui- les pugui fer i se senyalitzaran.

L’activitat està alineada amb l’ODS 3, Salut i benestar; l’ODS 5, Igualtat de gènere, i l’ODS 10, Reducció de les desigualtats.
 
 
 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies